Skip to content Skip to footer

Har du 30 sekunder?

Så brug dem lige på elevatortalen.

Jeg hedder Tim og har Grafarazzo. Grafarazzo er et grafiskbureau / reklamebureau i hjertet af Vejle. Men det betyder ikke, at kunde kredsen er begrænset til Trekantsområdet. Der er kunder fra København til Esbjerg og Sønderborg over Aarhus til Struer og et par stykker i udlandet.

Om din forretning arbejder med B2C eller B2B er underordnet, jeg arbejder med begge segmenter. Fælles for begge segmenter er dog, at man arbejder med H2H (Human 2 Human), og det er det jeg holder mest af. Da der er mennesker bag alle brands og det er dem, der kan fortælle den gode historie, som ofte danner grundlag for brandingen.

Branchen eller kompetencen reklame er ikke “rocket science”, der er derfor mange interessenter i denne branche, så hvad adskiller Grafarazzo fra de øvrige? Det gør det på service, hele løsninger og “on time”. Lige præcis i den rækkefølge.

Service er en del af Grafarazzo’s DNA. Det gælder om, at alle får den hjælp de skal bruge og ikke venter. Tid er vigtig for os alle. Jeg betragter alle kunder, som partnere og en partner svigter man ikke. Jeg går gerne det ekstra stykke for mine kunder. De skal føle sig trygge og vide, at deres opgave er i kompetente professionelle hænder.

Som kunde får du hele løsninger – hvergang. Jeg møder desværre alt for ofte kunder, der har fået leveret halve eller ufærdige løsninger. Sådan fungerer det ikke hos Grafarazzo.

At opgaven er løst, hjælper heller ikke noget, hvis det ikke er til tiden, derfor er “on time” en meget vigtigt faktor for hele kundeoplevelsen hos Grafarazzo. En deadline er en deadline, det er en ubrydelig aftale medmindre nogle faktorer gør, at dette må rykkes.

Hvorfor laver Grafarazzo grafisk design? Det er på grund af passion. Passion for former, farver og typografi. Det er spændende at udvikle, implementere og re-brande identiteter. At kunne hjælpe brands med disse processer er grunden til at Grafarazzo er sat i verden.

Platforme du skal brandes på er underordnet, vi sætter os sammen og finder en holistisk strategi. Denne strategi gør, at du er fri for overraskelser og dukker noget uventet op, tager vi straks en snak om problemet og finder en løsning.

Til at løse dine opgaver besidder Grafarazzo mange kompetencer in-house. Nogle bestrides hands-on med det samme, mens andre kræver hjælp fra eksterne partnere.

Lad os få en kop kaffe og se hvad jeg kan hjælpe dig med.

grafarazzo-th-signage

Vil du se kompetencerne?

grafarazzo_tim-henning-1-min

Kontakt

Grafarazzo – er et grafiskbureau placeret i hjertet af Vejle. Det dækker alle former for grafisk design og markedsføring. Med referencer der spænder fra logo/visuelle identiteter til digitale løsninger som video og websites.

Grafarazzo kan og vil meget. Men jeg kan først og fremmest dække dine behov og ønsker på en visuel og professionel måde, hvad enten du ønsker nyt design eller rebrand. Jeg er – i øjenhøjde – med dig og dine kunder.

Tag kontakt og lad os få en snak om dit brand.

Kontakt

Grafarazzo

Torvegade 17E. 1. sal
7100 Vejle

CVR. 30463315


There are three responses to a piece of design
– yes, no, and WOW!
Wow is the one to aim for.
grafarazzo_milton-glaser-profile
Milton Glaser
Grafisk designer

Kreative og effektive
løsninger til dit brand.

Luk
Hop til top