Uge 29 update 

Uge 29 er netop ved at fade ud og der er sket en del på kontoret. 

Selvom mange har ferie, er der stadig godt gang i den, med en masse spændende opgaver, men tid til at kigge indad har det også været, hvor der bl.a. er ændret lidt på grafarazzo.dk og kigget i forretningsplanen/modellen, som vil blive optimeret de kommende uger. 

En tur til Aarhus blev det også til med et kort møde med en gammel bekendt, som der muligvis kan blive en connection /samarbejde ud af. Et længere større møde er på tegnebrættet mandag. 

I den kedelige ende er der lidt problemer med en case, jeg er rodet ind i som ekstern grafiker. Hvor sælger ikke leverer på trods af at kunde har godkendt materialet. Det lugter lige nu af en træls situation der kan ende med advokater mm. Dog er der ingen klager fra kunderne mht. mit engagement. 

Denne uge har opgaverne stået på bl.a.  

  • Opdatering af grafarazzo.dk 
  • Live test af webshop 
  • Præsentation af logo til spil firma 
  • Instore materiale 
  • Ny kunde vedr. website 

Den kommende uge byder på ligeså spændende setup. Med bl.a. POS-materiale, Logo oplæg, møde aktivitet og pleje af eksisterende kunder. 

Har du brug for et alsidigt grafiskbureau, som forstår vigtigheden af dit brand? Og går den ekstra mil for du lykkes. Så tag kontakt, invitationen er åben og kaffen er klar. 

Grafarazzo – fordi dit brand er vigtigt! 

grafarazzo-uge-29-2020

Opdatering af grafarazzo.dk – i et nyt friskt farverum