Skip to content Skip to footer
grafarazzo_tim-henning-3-min

Din brand partner

Grafarazzo er den perfekte partner når gælder udarbejdelse og vedligehold af dit brand.
Om

Grafarazzo.

Dit brand er vigtigt for dig og dine kunder! Det er vigtigt at dette og du altid fremstår skarp og professionel. Det er vigtigt du fremstår ens og troværdig! Det er vigtig, at du kan afkodes af dine kunder!

Det er vigtigt at du kender dine kunder og dine kunder kender dig! Alt dette og meget mere kan Grafarazzo hjælpe dig med. Hvad enten du er nystartet, et eksisterende brand eller har et produkt, der skal lanceres eller re-lanceres. Grafarazzo hjælper hele vejen på både analoge og digitale platforme.

Grafarazzo leverer altid et top-resultat, der er afgørende for dit brands position på markedet. Det er ekstrem vigtig i dit brands udtryk og "Tone of Voice", hvordan dit visuelle udtryk er. Dit brand skal altid skinne og overgå dine konkurrenter.

Dette kan Grafarazzo hjælpe med! Filosofien og værdien er klar. Dit brand skal ikke kompliceres – det skal give mening. Solidt håndværk og kreative idéer, samt forståelse for dit brand, skal give dit brand værdi. Så enkelt er det.

Fordi dit brand er vigtigt!

Hvorfor Grafarazzo?

Lad os starte med navnet Grafarazzo? 

Det er et sammentræk af Grafiker og Paparazzo. Det er en Grafikers perfektion og skarpe øje, samlet med en Paparazzos nysgerrighed og vedholdenhed.
Sådan er Grafarazzo (… og i særdeleshed Tim!)
Konstant på jagt efter dygtiggørelse og anerkendelse som grafiker. På jagt efter evig udvikling og læring, der kan sikre de bedste grafiske løsninger. Samtidig med at den snu og kreative Paparazzo konstant er på jagt efter kreativitet, idéer, fantasifulde løsninger og samtidig er lidt “fræk” overraskende i løsningerne.

Disse to egenskaber forenet giver superresultater på både analoge og digitale platforme. Dette giver en seriøs strategisk retning for dit brand, der vil skabe værdi hos din målgruppe. Det vil altid blive et spørgsmål om at tage udgangspunkt hos modtageren i din markedsføring. Dit brand skal være interessant for nye og gamle kunder.

Hvordan gør Grafarazzo?

Enkelthed

Du skal ikke sige eller vise alt på én gang. Hellere lad kampagnen kører i små bidder og fortælle klart og tydeligt, hvad der differentiere dit brand fremfor andres. Sammen finder vi fokus punkter, der kan/skal trækkes frem, det der skal udvikles/ændres på eller hvad der skal væk.

Et klart samlet udtryk

Dit brand består af mange udtryk. Navn, farver, grafik, ord, koncept og budskab er dits brand samlede udtryk. Dette udtryk må ikke blive “blurred” og sende “mixed signals” kommunikationen skal klar og gå i samme retning og det gælder både internt og eksternt. Det visuelle og sproglige udtryk skal være klart og pege i din retning, ligesom værdierne og strategien skal være på plads.

Grafarazzo kan meget – men ikke det hele

Som grafiskbureau / reklamebureau er mange kompetencer in-house, men alt kan ikke klares her. Så er det godt at bureauet er allieret med SoMe eksperter, fotografer, videografer, Google eksperter mm.

Fordi dit brand er vigtigt!

Grafarazzo ønsker ikke at være din kunde. Grafarazzo vil være din partner. Da din succes er lig med min succes. Dit brand skal lykkes. Som Grafarazzo’s payoff siger: Fordi dit brand er vigtigt!

Hvad gør Grafarazzo?

Design fra A – Z

Hvad enten du skal bruge design af et logo, visuel identitet, website eller wayfinding, så designer Grafarazzo det. Et design fra Grafarazzo vil løfte dit brand og give det værdi.

Det vil kunne bruges på tværs af alle platforme, hvad enten de er analoge eller digitale. Dit design/brand skal kunne genkendes på alle medier og i din visuelle “Tone of Voice”.

Idé, kampagne, koncept

Grafarazzo udvikler den gode idé, kampagne og det stærke koncept, så dit brand kan ses, høres og føles.

Det dur ikke uden strategi

Gode idéer fører sjældent til noget uden en god strategi. Der skal være en målsætning, målgrupper og en klar plan for den gode idé.


Tell me and I will forget
Show me and I might remember
Involve me and I will understand
grafarazzo_b-franklin-profile-min
Benjamin Franklin
Præsident
Det kan grafarazzo

Branding, websites, digitale og analoge løsninger, lavet med passion, intelligens, on time og dit DNA.

Tim Henning

Ejer og Kreativ chef

Luk
Hop til top