Kompetencer


Grafarazzo arbejder med markedsføring på mange niveauer. Om dit projekt er smalt eller bredt gør ingen forskel, da jeg favner det meste inhouse og kræver det specialister – er eksperterne altid lige ved hånden.

Grafarazzo har mange kompetencer inhouse – dette sikrer dig og dit brand en sikker eksekvering af dine og dit brands behov. Der ikke langt fra plan/strategi til handling.

“Får du værdi, har jeg værdi”

Logo

Et LOGO er det vigtigste for dit brand. Logo og identitets opbygning er Grafarazzo’s kernefaglighed og et logo fra mig er ikke tilfældig.

Der er tænkt over farver, fonte og alle detaljer.
Et logo fra Grafarazzo er testet i forhold til brug.

Et logo skal være lige stærkt på alle platforme.

Skab genkendelighed med et unikt og professionelt logo. Dit logo er dit brands nerve og det skal fortælle din historie.

Skal du have hjælp til et logo?

Et logo er det vigtigste for dit brand. Logo og identitets opbygning er Grafarazzo’s kernefaglighed og et logo fra mig er ikke tilfældig. Der er tænkt over farver, fonte og alle detaljer. Et logo fra Grafarazzo er testet i forhold til brug. Et logo skal være lige stærkt på alle platforme. Et logo er lig med dit brands DNA. Det skal kunne kendes alene eller i sammenhænge. Det skal være stærkt, stabilt og unikt. Det skal kunne afkodes og forbindes med dit brand på et splitsekund.

Får jeg value for money?

Ja. Du får value for money. Og du får mere værdi end du betaler. Dit logo vil blive brugt i mange sammenhænge og på mange platforme. Det vil blive set af mange personer og mange vil tage det til sig som deres eget. Det vil være uden udløbsdato. Dit logo er dit brands DNA. Det vil være et gennemarbejdet grafisk værk, der kender og tager del i dine værdier. Derfor skal dette udvikles af professionelle, der sætter sig ind i dit brand eller produkt. Du skal bruge en partner der forstår sig på dit brand. En partner der måske ser noget i dit brand du ikke selv har set og dermed har en holistisk tilgang til dit brand.


Visuel identitet

Din VISUELLE IDENTITET skal være genkendelig på tværs af alle platforme.

Din målgruppe skal genkende dit brand på alle platforme. Igen og igen. De skal tænke på dig, når de ser dine konkurrenter.

Skal din visuelle identitet kigges efter?

Din visuelle identitet er afgørende for hvor professionelt dit brand fremstår og det er ofte den faktor, der afgør om man vælger dit brand eller andres. Som brand er det vigtigt, da brandet opleves med øjnene og man kender ikke historien eller menneskene bag brandet før dette første møde.
Når dit brand opleves skal det være genkendelig, det skal sende tydelige signaler og give et godt indtryk. Det skal hænge sammen med kommunikationen og det visuelle udtryk. Det skal have en klar og enslydende tone of voice.
Din visuelle identitet skal hænge sammen på tværs af alle platforme, hvad enten de er analoge eller digitale. Om din røde tråd er gul, grøn eller blå spiller ingen rolle. Det, der er vigtigt for dit brand er, at vinde kampen om opmærksomheden.
Dit brand skal repræsentere dit brands værdier gennem kommunikation og visualitet.

Visuel identitet er logo, farver, fonte og grafiske elementer. Men der skal mere end dette til at skabe hele brandets identitet. Der er også taglines, pay-offs og billedstilen. En flot visuel identitet er ikke fuldendt uden den rigtige kommunikation, hvor det visuelle spiller sammen med budskabet. Tekst og grafik er vigtigt.

Et godt redskab til dit brand er en custom font, der bliver designet specielt til dit brand. Du er den eneste der har denne skrift, så den bliver ensbetydende med dit brand. Når Grafarazzo leverer en visuel identitet vil du modtage et komplet oplæg på hele identiteten. Det vil sige brevlinje, sociale medier, skiltning, kontorudsmykning og andet som kunne være interessant i forbindelse med dit brand. På denne måde kan du lettere tage ejerskab i dit brands identitet og se det som en helhed og udrulningen kan foregå samlet eller i etaper.

Visuel identitet fungerer både internt og eksternt. Eksternt for dine kunder og internt for dine ansatte. Kommunikationen bliver klar for alle med ens farverum, design valg og tone of voice. Internt bliver kommunikation klar for alle i organisationen og dine ansatte vil nemt kunne deltage og blive ambassadører for brandet. Eksternt vil alle kunne afkode dit brand.

Når din virksomhed mangler en ny maskine, vil du også købe value for money. Du køber kvalitet. Det samme skal du også med din visuelle identitet. Derfor er den rigtige partner vigtig. Grafarazzo vil gerne være din partner. Fordi dit brand er vigtigt!

At designe en visuel identitet gøres ikke med bind for øjnene. Det gælder om at kende brandet og sætte sig ind i virksomhedens værdi og kultur. Der skal researches og holdes møde for at lære om brand, marked og målgruppe at kende. Den samme grundighed gælder for nye brands, produkter eller koncepter. At blive hooket op så tidligt i processen som muligt er kun en fordel. Erfaringen er at den kreative proces er bedst, hvis den starter så tidligt som muligt. På den måde bliver alle løsninger vurderet bedst muligt. Tid er vigtig i forhold til udrulning. Der kan være prøver der skal trykkes, navne der skal varebeskyttes, domæner der skal købes, skilte der skal bestilles og meget andet. Derfor er struktur i forhold processen også vigtig. Den holdes der styr på med god planlægning.


Grafisk design

GRAFISK DESIGN er også grafisk produktion.
Ikke alle materialer opfører sig ens. Få professionel styring på dit grafiske materiale. Uanset format og platform.

Med uvurderlig fagligt know–how fra trykkeri branchen omkring teknikker og materialer, sidder jeg klar til at sparre med dig på din næste tryksag.

Har du brug for sparring til dit grafiske design?

Grafisk design og produktion er en stadig en vigtig del af din branding. Der er stadig brug for visitkort, go cards, foldere, skiltning, brochurer, messemateriale og meget andet.

At få trykt på det rigtige papir i forhold til dit brand. Din visuelle identitet. Er super vigtig for at skille sig ud. Ligesom det er vigtigt at der bruges den korrekte font, med den korrekte skydning i de korrekte farver.

Grafisk design er et fag der kræver kreativitet, struktur og viden. Kreativitet til at løse opgaven. Struktur til at løse opgaven til deadline. Viden så opgaven løses korrekt. Der tages højde for grafisk design og tekniske muligheder. Alle grafiske grundregler og principper holdes der styr på, så dit brand står skarpt optisk og professionelt. I et hurtigt og effektivt flow.

Dit brands designguide følges og optimeres, så det følger grafiske krav på alle platforme. Der tages højde for forskellige farverum, som optimeres efter materiale for at opnå de bedste resultater.

Grafisk design er blandt andet visitkort, annoncer, roll-ups, plakater, magasiner og andet point of sale materiale. Med udgangspunkt i din visuelle identitet skaber Grafarazzo professionelle grafiske løsninger for dit brand.

Grafarazzo er med hele vejen fra opstarten, til afslutning og udrulning. Jeg leverer kun et færdigt produkt, hvis jeg selv er tilfreds. Der tages ejerskab i hele processen. Fra billede materiale til visuel identitet til papir og trykmetode. Mangler du en digital løsning som fx webbanner eller anden digital tilgang i forbindelse med dit. Så har vi også ekspertisen til dette.

Vi vil være din partner – hele vejen.

Grundregler og visuelle identiteter sammenholdt med solidt grafisk håndværk, gør din tryksag eller dit digitale produkt til en god oplevelse for dig og din målgruppe.


Emballage

Skal dit produkt i kurven - så skal din EMBALLAGE virke.

Få emballagedesign der virker på et splitsekund. Få emballage der taler med og til din målgruppe.

Få fokus på dit produkt.

Skal din emballage være første valg?

I løbet af få sekunder skal dit produkt tages ned af hylden og købes. Emballagen skal være flot, henvende sig til målgruppen og være tro mod produktet. Så meget hurtigt skal dit produkt fange og fastholde forbrugeren. Købsbeslutningen tages ofte i butikken med emballagen i hånden.

Så din målgruppe skal vælge dit produkt og ofte ud fra emballagen. Hvad enten den står på hylde eller i display.

Vil du have hjælp til et emballagedesign? Der virker. Så kontakt Grafarazzo for den flotte og innovative løsning.

Emballage er når dit brand er fysisk. Kunderne kan føle og røre ved dit brand. For at din emballage vinder kræver det grundig research af dit produkt, dit marked, din målgruppe og din konkurrence. Det kræver en effektiv designløsning med en lige i øjet kommunikation og visuelt koncept.

Emballagedesign kræver fornemmelse for grafisk design, regler i forhold til krav omkring emballage og kompetence indenfor emballage løsninger. Emballage kan have haptisk appeal, så man bare må og skal føle og røre. Emballage skal samtidig skille sig ud, mens den måske skal passe i et display eller hylde. Noget emballage skal også fungere på online markedet og dermed have en elegant fragtløsning og passe ind i et eksisterende koncept. Her kommer know–how og håndtering af fragt ind i billedet. Her skal der også tænkes kreativt i forbindelse med produkt, emballage og målgruppe.


Koncept

Et kreativt KONCEPT der virker.

Kreativt indspark til dit produkt eller brand. Kontakt Grafarazzo for at høre om dine muligheder og kreativ sparring i forbindelse med dit koncept.

Det betaler sig.

Har du brug for kreativt koncept udvikling?

Hvad giver værdi for din målgruppe?

Et kreativt koncept, hvor udgangspunktet er insights og behov. Der skal være værdi for dine kunder og de skal have dækket et behov. Grafarazzo leverer brugbare kreative koncepter med effekt. Koncepter der tiltrækker sig opmærksomhed.

Det kan være en aha-oplevelse eller løsning på et problem! Det handler om at løsningen er defineret og let forståelig. Grafarazzo sætter sig ind i din løsning for konceptet med grundig indlevelse i brand, produkt og målgruppe.

Processen vil være udfordring og sparring.

Du har et brand eller produkt, som sælger ok, men der bliver ikke gjort det store ud af budskabet eller indpakningen. Det kan være produktet er simpelt og det altid bare har været en del af sortimentet.

Men med et nyt koncept kunne dette blive en extra gevinst og et mersalg. Koncepter giver klarhed. Et godt koncept gør det nemmere at forholde sig til. Det er fritaget for støj og står helt klart for målgruppen.


Kampagne

En KAMPAGNE skal rykke dit brand eller produkt i den rigtige retning mod nye kunder og markeder.

JVSDBOFKFDODB Er ikke et ord, men det har din opmærksomhed. Forklaringen er enkelt: Jeg Vil Skabe De Bedste Og Fedeste Kampagner For Dig Og Dit Brand!

Få et årshjul med en veltilrettelagt kampagne, hvor alle sten er vendt. Det virker.

Har du brug for en kampagne der virker?

Konstant lanceres der nye brands og produkter og de vil alle have opmærksomhed. Det gør, at det er svært at blive hørt. Men jeg har løsningen. En kampagne der virker.

En gennemført kreativ kampagne kan gøre, at du bliver set og hørt.

Grafrazzo er vild med at arbejde med strategisk kreative kampagner for produkter og brands.

Jeg vil i samarbejde med dig lave et kampagnehjul der virker. Så du altid er på forkant med konkurrencen.

Inden eksekveringen af din kampagne, sætter jeg mig ind i dit behov, dit brand eller produkt. Der skal afstemmes forventninger og sparres vedrørende årshjul og kreative indspark.

Dette bliver grundlaget for din kampagne.

Din kampagne bliver målrettet dit design, din kommunikation og din målgruppe. Der bliver udviklet kampagne oplæg og et kreativ årshjul, hvor der bliver implementeret platforme for kampagnestrategien. Meget skal gå op i en højere enhed for en god kampagne og der skal være plads til udvikling af en kampagne.

Hvis der sker noget uforudset, som man kan bruge positivt.

Så skal der være plads til at rykke hurtigt på dette på trods af et veltilrettelagt årshjul. Jeg rykker hurtigt på din kampagne i tråd med den planlagte kampagne, din tone of voice og din visuelle identitet.


Insights

Skal dit brand shine er INSIGHTS, strategi og analyse vejen frem.

Med en værktøjskasse fuld af modeller til at finde insights, har jeg de bedste forudsætninger for at finde frem til din kommunikation med din målgruppe.

Der er mange veje ind og måske også andre end du kender. Lad mig hjælpe dig med din bedste vej ind til din målgruppe.

Skal du have hjælp til dine insights?

Når du definerer din målgruppe, er det vigtigt ikke at tro. Her gælder kun facts og viden. Udgangspunktet skal altid være viden. Den bedste kommunikation er den, der føres direkte med målgruppen. Det skaber resultater.

Det er ligesom, at naile den til eksamen. Jo bedre forberedelse, Jo stærkere et resultat får man. Så kendskab og viden af og omkring målgruppen er en vigtig faktor.

Et godt sted at starte i forhold til insights er at kigge på de data man allerede kender. Jeg kigger på data fra din nuværende markedsføring på diverse platforme. Disse data skal gøres forståelige og kunne bruges.

Der skal også kigges på trends og tendenser i forhold til dit brand eller produkt. Er der modeluner på vej eller er de lige drevet over. Kan man ligge markedsføringen i et allerede eksisterende flow eller startes der fra scratch.

Det gælder om at sikre dig value for money.


Website + webshop

Grafarazzo løser alle typer websites og webshops. Et WEBSITE + WEBSHOP er ofte dit førstehåndsindtryk til kunden.

Grafarazzo løser både almindelige opgaver og shop løsninger.

Har du brug for den store løsning eller en lille løsning? Tag kontakt og lad os få en snak omkring dine behov.

Et website skal også være brand optimeret og ikke en allemands løsning.
Dette gælder både for det almindelige site og webshops.

Har du brug for et website?

Med stilsikre funktionelle webdesign løsninger på CMS platformen Wordpress, er dit website fremtidssikret i mange år frem. WordPress er en open source platform. Der er utallige muligheder for e-commerce og meget andet. Du kan vælge at hoste via Grafarazzo eller hoste selv. Opsætningen og vejledning står jeg for.

Sikkerhed er noget der vægtes højt og alle mulige tiltag gøres for at sikre dit site. Der kan tilkøbes support aftale. Så er dit site altid i up to date. Du kan også selv stå for drift af sitet.

Skal du have en webshop løsning er der også meget at holde styr på. Det kan fx være indløsnings- og fragtaftaler. Fragtaftaler der skal integreres med webshoppen. Din webshop skal også have din stilsikre identitet, så kunderne ikke er i tvivl om, hvem de handler med. Derudover er der konstant ændrede lovkrav i forbindelse med websites og webshops, som man skal være opmærksom på.

Uanset hvilken størrelse eller behov dit brand har skal det have et website. Det er her forbrugerne finder dig. Det er som regel det første indtryk der hentes på dit brand eller produkt. Om du har brug for en stor e-commerce løsning eller en landing page er underordnet. Det vigtigste er at dit site er vedkommende. Det skal være opdateret med nye indlæg, billeder og SEO venlig text. Det skal henvende sig til din målgruppe og passe ind i din visuelle identitet.


Sociale medier

Din identitet skal være sammenhængende på tværs af alle platforme. Ikke kun dem du selv står for men også eksterne som de SOCIALE MEDIER.

Har du en social media plan? Vil du gerne have brugbart content på dit feed? Følger du din visuelle identitet på diverse platforme?

De sociale medier et godt sted at starte, hvis du vil øge dit brand-kendskab. Her får du relevante data serveret og du har hele tiden muligheder for at optimere og ændre annoncer.

Virker din plan for de sociale medier?

Dit brand eller produkt har højst sandsynligt en Facebook eller Instagram side. Der bliver postet flittigt, men du ved ikke helt om det virker. Disse to medier er fabelagtige til at komme i kontakt med din målgruppe. Forarbejdet er allerede lavet.

Facebook kender allerede brugerne. De ved alt om alder, køn, hobbies og meget mere. Derfor er det nemt, at ramme med dine annoncer.

Grafarazzo hjælper med produktion af content og strategi. Evaluering af kampagne, så man hele tiden bliver klogere på sin målgruppe. Justeringer af kampagner, hvis der er behov for at skrue op eller ned.

Dit brand skal genkendes. Du skal holde tone of voice. Du skal blive set og hørt. Der er mange krav der skal opfyldes på de sociale medier, når du laver content. Det kan være svært at udføre og finde tid til dette.

Derfor er det en god idé med en ekstern partner til at varetage disse opgaver. En ekstern partner, der skaber relevant content, der forholder sig til din visuelle identitet. En partner der kan lave video content. En partner der følger trends og tendenser indenfor sociale medier og digital markedsføring.

Fordelen ved en ekstern partner er, at du kan gøre det, du er bedst til. Du vil hele tiden blive opdateret på nye tiltag på de sociale medier uden at bruge tid på det.

Din forretning er lige i lommen på dine kunder. De behøver ikke kende dit website. De kan handle direkte fra dine annoncer på sociale medier. Denne kontakt kan skabes til en meget lavere pris fremfor traditionelle medier.

At udbrede kendskabet via de sociale medier, er et super godt branding værktøj. Du kan få utallige ambassadører på dit brand, hvis du laver god content. Content skal være nærværende, give indhold og værdi for modtageren.

Start telling – stop selling er nøglen til succes på de sociale medier. Med en god strategi, rådgivning og eksekvering på de sociale medier kan dit brand blive en succes. Tid og ressourcer er nøglen til succes. Faktorer som mange virksomheder ikke har i hverdagen.


Video

Sig det med VIDEO.

Ikke blot en gammel Grand Prix sang. Men også effektfuld markedsføring.

Spred dit budskab i levende billeder, det hjælper til at understøtte og fortælle din historie.

Mangler du en profil video?

Video er markedsføring der virker. Det er en effektiv måde at fortælle en historie på. Det er bevist at en video modtager større interesse på digitale medier end det skrevne ord. Det kan enten være den traditionelle profilvideo eller animations video.

Vi scroller som aldrig før. Derfor kan det være svært at fastholde modtageren. Her hjælper video. Video er nemt at dele på tværs af mange platforme og alle med Smartphones har det lige ved hånden. Video er let fordøjelig og giver en face-to-face oplevelse, som gør brandet eller produktet mere ærligt overfor modtageren. En video skal ramme modtageren med et tydeligt budskab. Den skal være hurtig og med det menes, at man ikke skal spilde modtagerens tid. Det skal være storytelling. Den skal virke med og uden lyd, så budskabet ikke går tabt.

Video er yderst effektfuld på Sociale medier. Men det virker også på dit website eller i dit PowerPoint. Det kan bruges som en god icebreaker eller naturlig pause i et oplæg. Det er let at dele og altid lige ved hånden med PC, Tablet eller Smartphone. Video markedsføring kan også være animationsvideo til demonstration eller læring. Fx er how–to video meget populær ved brug af produkter. Det hele handler om branding.


Dit brand

Fordi dit BRAND er vigtigt.

Vil du gerne have en snak om hvordan dit brand og din identitet kan strømlines?

Dit brand er din virksomheds DNA og det skal være klart for enhver, hvornår modtagere ser dit brand. Derfor skal visualitet og tone of voice være klart og tydeligt.

Skal du have input til dit brand?

Dit brand er vigtigt for dig, derfor er det vigtigt for os! Grafarazzo vil hjælpe med at du skal være førende brand indenfor dit felt. Derfor er kendskabet til dit brand eller produkt i markedet vigtigt.

Brandkendskab på alle platforme.

Grafarazzo kan hjælpe dig med din markedsføring. Hvad enten det er på digitale eller analoge medier. Dit brand eller produkt vil blive sikkert eksekveret i forhold til din målgruppe. Din visuelle identitet vil være klar for dine ansatte, dine kunder og konkurrenter.

Er dit brand optimeret til alle platforme? Har du styr på dit brands farver i forhold til digital og analog brug? Bruger du samme typografi? Skal dit brand opdateres? Har du brug for en snak omkring dit brand? Så tag kontakt og lad os få en brand snak.

Dit brand er dit markeds vigtigste aktiv. Det er det kunderne køber ind i. Det er en maskine der skal plejes og optimeres i forhold til markedet. Det skal hele tiden trimmes og optimeres i forhold til markedet.

Fordi dit brand er vigtigt!