Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Websites + webshops

Grafarazzo løser alle typer websites og webshops. Et WEBSITE + WEBSHOP er ofte dit førstehåndsindtryk til kunden.
Grafarazzo løser både almindelige opgaver og shop løsninger.

Har du brug for den store løsning eller en lille løsning? Tag kontakt og lad os få en snak omkring dine behov.

Et website skal også være brand optimeret og ikke en allemands løsning.
Dette gælder både for det almindelige site og webshops.

Med stilsikre funktionelle webdesign løsninger på CMS platformen WordPress, er dit website fremtidssikret i mange år frem. WordPress er en open source platform. Der er utallige muligheder for e-commerce og meget andet. Du kan vælge at hoste via Grafarazzo eller hoste selv. Opsætningen og vejledning står jeg for.

Man skal huske sikkerheden!

Sikkerhed er noget der vægtes højt og alle mulige tiltag gøres for at sikre dit site. Der kan tilkøbes support aftale. Så er dit site altid i up to date. Du kan også selv stå for drift af sitet.

Skal du have en webshop løsning er der også meget at holde styr på. Det kan fx være indløsnings- og fragtaftaler. Fragtaftaler der skal integreres med webshoppen. Din webshop skal også have din stilsikre identitet, så kunderne ikke er i tvivl om, hvem de handler med. Derudover er der konstant ændrede lovkrav i forbindelse med websites og webshops, som man skal være opmærksom på.

Uanset hvilken størrelse eller behov dit brand har skal det have et website. Det er her forbrugerne finder dig. Det er som regel det første indtryk der hentes på dit brand eller produkt. Om du har brug for en stor e-commerce løsning eller en landing page er underordnet. Det vigtigste er at dit site er vedkommende. Det skal være opdateret med nye indlæg, billeder og SEO venlig text. Det skal henvende sig til din målgruppe og passe ind i din visuelle identitet.

Hop til top