Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grafisk design

GRAFISK DESIGN er også grafisk produktion.
Ikke alle materialer opfører sig ens. Få professionel styring på dit grafiske materiale. Uanset format og platform.
Med uvurderlig fagligt know–how fra trykkeri branchen omkring teknikker og materialer, sidder jeg klar til at sparre med dig på din næste tryksag.

Grafisk design og produktion er stadig en vigtig del af din branding. Der er stadig brug for visitkort, go cards, foldere, skiltning, brochurer, messemateriale og meget andet.

At få trykt på det rigtige papir i forhold til dit brand. Din visuelle identitet. Er super vigtig for at skille sig ud. Ligesom det er vigtigt at der bruges den korrekte font, med den korrekte skydning i de korrekte farver.

Viden er løsningen!

Grafisk design er et fag der kræver kreativitet, struktur og viden. Kreativitet til at løse opgaven. Struktur til at løse opgaven til deadline. Viden så opgaven løses korrekt. Der tages højde for grafisk design og tekniske muligheder. Alle grafiske grundregler og principper holdes der styr på, så dit brand står skarpt optisk og professionelt. I et hurtigt og effektivt flow.

Dit brands designguide følges og optimeres, så det følger grafiske krav på alle platforme. Der tages højde for forskellige farverum, som optimeres efter materiale for at opnå de bedste resultater.

Grafisk design er blandt andet visitkort, annoncer, roll-ups, plakater, magasiner og andet point of sale materiale. Med udgangspunkt i din visuelle identitet skaber Grafarazzo professionelle grafiske løsninger for dit brand.

Grafarazzo er med hele vejen fra opstarten, til afslutning og udrulning. Jeg leverer kun et færdigt produkt, hvis jeg selv er tilfreds. Der tages ejerskab i hele processen. Fra billede materiale til visuel identitet til papir og trykmetode. Mangler du en digital løsning som fx webbanner eller anden digital tilgang i forbindelse med dit. Så har vi også ekspertisen til dette.

Vi vil være din partner – hele vejen.

Grundregler og visuelle identiteter sammenholdt med solidt grafisk håndværk, gør din tryksag eller dit digitale produkt til en god oplevelse for dig og din målgruppe.

Hop til top