Skip to content Skip to footer

Fotobog af Jan Søndergaard & Majse Aymo-Boot

Grafarazzo har stået for opsætning af fotobogen “Postkort fra Vatikanet”. Fotograf Jan Søndergaard har taget billederne og ordene er skrevet af Majse Aymo-Boot.

Postkort fra Vatikanet er anden del i Jan Søndergaards trilogi af fotobøger som sammenstiller billeder og tekst. Første del er bogen Tokyo 123 med tekst af Staffan Boije av Gennäs (Oma Talo Books 2015).
Majse Aymo-Boot, forfatter. Har tidligere bl.a. udgivet romanen Over os hænger en vidunderlig sol (Gyldendal 2014) samt Spørgsmålene (Basilisk 2012) og Ødelæggelsen 1-11 (Anblik 2009).

Uddrag fra bogen:

Jeg er for vidunderlig til at sove, så jeg lå vågen hele natten. Jeg ventede på at fuglestemmerne skulle stige op fra træerne. Så fløjtede en solsort, det var stadig mørkt. Så én til og én til. Det bredte sig fra træerne. Sangerhære. Jeg hørte at byen er omsluttet af skov. Fuglene sang ind i os. Med deres nålespidse næb. Endelig er verden uden sfumature, anelserne er dampet af og nu er her skarpt og klart som en morgen i bjergene. Jeg lider af en vidunderlig storhed. Intelligensen er steget i mig som en feber. Jeg har horet og drukket og taget stoffer og haft gruppesex og ravet og har overgået Beyoncé i alt

grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-kolofon-min
Kolofon
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-pagina-min
Pagina

grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-u-omslag-min
Postkort fra Vatikanet uden smudsbind
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-s30-31-min
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-s46-47-min
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-s62-63-min
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-s78-79-min
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-s94-95-min
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-for-bagside-min
Bag- og forside med smudsbind
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-bog-forside-min
grafarazzo_postkort-fra-vatikanet_content-typografi-min

Opsætning af fotobogen “Postkort fra Vatikanet”. Fotograf Jan Søndergaard har taget billederne og ordene er skrevet af Majse Aymo-Boot.

KundePostkort fra VatikanetÅr2018Share
Luk
Hop til top